Menu
header photo

NORDICHEALTH

Ved Amanda Bøge Bohn 

Fødselsforberedelse i Helsingør ved jordemoder Edith Mihura

Hvad kan jeg forvente?

Når du møder ind til fødselsforberedelse vil du blive mødt af Amanda Bøge Bohn og Edith Mihura. Undervisningen afholdes i Amandas hjem, som også er kendt som jordemoder Olsens tidligere fødselsklinik. Huset er en 100 år gammel murstensvilla, som har været beboet af jordemoder Ellen Margrethe Olsen, som i en menneskealder har hjulpet gravidende og fødende i det gamle Helsingør.

Husets sjæl er vakt til live og du vil træde ind i et smuk hjemligt rum, hvor du slænger dig i sofaen og serviceres med lækker kaffe og snacks, mens din søde og dygtige jordemoder Edith, klæder dig på med viden og teknikker til fødslen. Du kan forvente en hyggelig atmosfære, hvor du og din eventuelle fødselspartner forkæles og bliver klædt på med al den viden du/I har brug for til fødslen. 

Hvornår skal jeg starte? 

Vi anbefaler at du starter cirka fra uge 30. 
 

Hvordan er holdene bygget op?

Holdene er bygget op over 4 undervisningsgange. 
Der starter hold hver den første tirsdag og hver den første torsdag i måneden. 
på 1. modul deltager den gravide kvinde
på 2. modul deltager den gravide kvinde
på 3. modul deltager den gravide kvinde + fødselspartner
på 4. modul deltager den der har født + evt. fødselspartner + baby.

Til hver mødegang er der forplejning i form af lækker kaffe fra Strandvejsristeriet, te, vand og snacks. På 3 modul vil der være en festlig forplejning, da vi fejre at fødslen er lige om hjørnet. 

Weekend holdene er en komprimeret form og her deltager både den fødende og fødselspartneren. 
På weekendholdene deltager man også i modul 4.

Hvem er underviserne? 

Amanda (født i 1990) er kandidat i sundhedsfremme og idræt (can.sans) og Edith er jordemoder.
Amanda var selv hunde ræd for at føde, da hun ventede sin søn og to helt fra Helsingør til Christianshavn for at finde et fødselsforberedelsestilbud, som matchede det hun søgte. Det er derfor en hjertesag for Amanda at kunne tilbyde andre gravide kvinder, det hun selv manglede. Amanda er mor til Alfred fra 2019 og kæreste med Emil. 

Edith (født i 1987) er uddannet jordemoder fra år 2020. Edith har i sjælen altid været jordemoder, fordi hun altid har været optaget af at arbejde med mennesker, støtte dem dér hvor de er i deres liv og styrke dem i deres eget lys. Hun nærer stor tillid til individuelle egenskaber og tror på at vi alle med den rette støtte kan finde styrke til at tage ejerskab over næsten enhver situation uagtet hvilke udfordringer vi ellers måtte bære med os.  Edith er mor til Melina 2009, My 2014 og Munte 2016 og kæreste med Søren.

Til dagligt arbejder hun, som jordemoder på Nordsjællands Hospital og derudover brænder hun for at undervise i fødselsforberedelse og yde støtte med sine jordemodertjenester og obstetriske akupunktur i sin nystartede hjertebiks. 

Med Edith som din underviser, så kan du glæde dig til en fantastisk sød, nærværende, rummelig og dybt kompetent underviser med begge ben solidt plantet i jorden. Edith har en bred vifte af erfaringer, både i teori og praksis, som du skal glæde dig til at få del i. 

Edith er meget optaget af hvordan hun gennem fyldestgørende information, forventningsafstemning, ejerskab og mestringer, kan styrke netop jeres empowerment under graviditet, fødsels og barselstid, så I kan vokse og trives i jeres nye liv ind i forældreskabet.

Følg Edith på Insta: @overskudsmama
Læs mere på Ediths hjemmeside: https://www.jordemoderedithmihura.dk