Menu
header photo

NORDIC HEALTH

Ved Amanda Bøge Bohn 

Fødselsforberedelse ved jordemoder Edith Mihura i samarbejde med Amanda Bøge Bohn (NordicHealth)

Fødselsforberedelse Hold MAJ 2022🤰

1 forløb = 3 mødegange sammenlagt 9 timer

Torsdag d. 5. Maj 2022, kl. 10-13
Torsdag d. 12. Maj 2022, kl. 10-13
Torsdag d. 19. Maj 2022, kl. 10-13

Holdene er bygget op over 3 workshops i alt, torsdage, med opstart den første torsdag i måneden.
Én plads inkluderer også fødselspartneren! Det er dog frivilligt om man ønsker at have denne med hver gang, men fødselsforberedelsen er tiltænkt at understøtte samarbejde med sit fødeteam, hvorfor det anbefales at man som minimum har sin fødselspartner med på 3. workshop, hvis man skal få mest muligt ud af fødselsforberedelsen.


1. workshop (3 timer): Overblik introduktion og gennemgang af emnerne: Fødslens fysiologi, fødslens faser, fødslens phykologi, smerteforståelse samt fødslens muligheder og relevans for det kommende forældreskab.

2. workshop (3 timer): Mere indgående detaljeret forståelse for fødslen, dens optakt, forløb, dynamik og udfoldelse. Vi snakker ud fra erfaringsbaserede eksempler og jeg viser værktøjer til støtte i de forskellige faser med baggrund i den viden I fik på 1. workshop. I denne workshop uddeler jeg redskaber til jeres værktøjskasse, som kan støtte jer i at tage ejerskab i fødslen og støtte jer, uanset hvordan fødslen udspiller sig. Dette ud fra principperne, breathing, balance, gravity & movement.

3. workshop (3 timer): Her øver vi redskaberne fra 2. workshop mere indgående. Vi snakker samarbejde og ansvar, ift. jordemoderen, fødepartneren og den fødende. Gennemgår anbefalinger samt tilbud på fødegangen i forbindelse med fødslen og relevante scenarier. Derudover snakker vi amning og det som sker efter fødslen. Hvad er normalt, og hvad skal man reagerer på. Afslutningsvis vil jeg lade der være tid og plads til at I kan stille alle de spørgsmål I måtte ønske svar på. Vi fejrer med bobler (alkoholfri) og snacks, at fødslen nu er lige om lidt.

Der vil være lækker kaffe fra Strandvejsristeriet, te og frugt på hver mødegang.

Fødselsforberedelse Lyn-workshop af 5 timer⚡️

 

Med opstart i 2022. Enten sidste lørdag eller søndag i hver måned. 

Lyn-workshop er en komprimeret form af fødselsforberedelse på hold. Her deltager både den fødende og fødselspartneren.

Dette hold er perfekt for jer som ikke har tiden til at ligge jeres forberedelse over 9 timer a 3 workshops i hverdagen, men i stedet ønsker en mere tilgængelig fødselsforberedelsesform i weekenden over 5 timer. Samme høje kvalitet og detaljerede indhold, blot i lidt højere tempi, med fokus på det allermest relevante, hvilket sætter krav til deltagerne om også at tage medejerskab over undervisning og respektere den lidt mere begrænsede tidshorisont.

På weekendholdet er der forplejning i form af lidt let mad ca. midtvejs, samt lækker kaffe fra Strandvejsristeriet, te, vand og snacks. Vi fejrer afslutningsvis jeres forløb med bobler (alkoholfri) og glæder os over den forestående fødsel sammen.


Hvem er underviserne? 

Amanda (født i 1990) er kandidat i sundhedsfremme og idræt (can.sans) og Edith er jordemoder.
Amanda var selv hunde ræd for at føde, da hun ventede sin søn og to helt fra Helsingør til Christianshavn for at finde et fødselsforberedelsestilbud, som matchede det hun søgte. Det er derfor en hjertesag for Amanda at kunne tilbyde andre gravide kvinder, det hun selv manglede. Amanda er mor til Alfred fra 2019 og kæreste med Emil. 

Edith (født i 1987) er uddannet jordemoder fra år 2020. Edith har i sjælen altid været jordemoder, fordi hun altid har været optaget af at arbejde med mennesker, støtte dem dér hvor de er i deres liv og styrke dem i deres eget lys. Hun nærer stor tillid til individuelle egenskaber og tror på at vi alle med den rette støtte kan finde styrke til at tage ejerskab over næsten enhver situation uagtet hvilke udfordringer vi ellers måtte bære med os.  Edith er mor til Melina 2009, My 2014 og Munte 2016 og kæreste med Søren.

Til dagligt arbejder hun, som jordemoder på Nordsjællands Hospital og derudover brænder hun for at undervise i fødselsforberedelse og yde støtte med sine jordemodertjenester og obstetriske akupunktur i sin nystartede hjertebiks. 

Med Edith som din underviser, så kan du glæde dig til en fantastisk sød, nærværende, rummelig og dybt kompetent underviser med begge ben solidt plantet i jorden. Edith har en bred vifte af erfaringer, både i teori og praksis, som du skal glæde dig til at få del i. 

Edith er meget optaget af hvordan hun gennem fyldestgørende information, forventningsafstemning, ejerskab og mestringer, kan styrke netop jeres empowerment under graviditet, fødsels og barselstid, så I kan vokse og trives i jeres nye liv ind i forældreskabet.

Følg Edith på Insta: @overskudsmama
Læs mere på Ediths hjemmeside: https://www.jordemoderedithmihura.dk

 

 TiLmelding