Menu
header photo

NORDICHEALTH

Din sundhedsvejleder i Helsingør 

NordicHealth er et enkeltmandsfirma som blev etableret i efteråret 2013. Det ejes af Amanda Bøge Bohn (Facebook Amanda Bøge) født 1990. 

Min baggrund for at vejlede dig: 
Kandidat i Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier samt Nordisk fra RUC 2016
Bachelor i Idræt og Sundhed samt Nordisk fra Syddansk Universitet 2013
Derudover uddannet personlig træner og kostvejleder fra Fitness Institute. 

Hvad kan jeg vejlede dig i?
Jeg har viden om og erfaringer i at vejlede klienter i varige vægttab fra 5 til 50 kg. 
Jeg vejleder også dig der ikke trænger til et vægttab, men ønsker at optimere din træning. Fx hvis du træner uden at føle dig får mærkbare resultater af din træning. 

 Kontakt mig for en uforpligtende samtale på 53637155, send mig en sms med dit navn. Så giver jeg dig et kald, så vi sammen kan afstemme om et forløb hos mig vil være løsningen for dig. 

Jeg har siden 2013 vejledt cirka 20 klienter om året i forløb af 3 - 6 måneder, samt bootcamps og utallige holdtimer i udendørs træning i København og Helsingør. 

Mine primære klienter er kvinder og mænd mellem 25 - 65, som ønsker at tabe mellem 10 - 50 kg. 
I min vejledning ligger hovedfokus på hvordan du via konkrete fokuspunkter fra mødegang til mødegang rykker tættere på et varigt vægttab. Vi starter hver vejledning med en scanning af din vægt, fedt%, muskelmasse mm og derudfra vejledes du i kost- motion og vaneændring. Du er velkommen til at tage en partner med til samtalerne, så I sammen får vejledningen. 

Bemærk venligst: Jeg er ikke psykolog, så klienter med spiseforstyrrelser eller andre udfordringer a la dette kan jeg desværre ikke hjælpe før de har været til behandling. Jeg er heller ikke fysioterapeut eller læge, så jeg kan derfor ikke diagnosticerer skader eller vejlede dig i skader eller sygdomsforløb. Jeg har dog viden om PCOS og diabetes. 

OBS grundet står efterspørgsel, kan du kun booke mig til ét møde om måneden. Dette gælder 1/2 til 1/6 2019.