Menu
header photo

NORDICHEALTH

Udendørs træning i Helsingør 

NordicHealth er et enkeltmandsfirma som blev etableret i efteråret 2013. Det ejes af Amanda Bøge Bohn (Facebook Amanda Bøge) født 1990. 

"Da jeg blev færdig med min bachelor (dansk og idræt fra SDU) tog jeg 6 måneders pause fra studiet og blev certificeret personlig træner og kostvejleder. Derefter to jeg på Højskole med fagene journalistik og friluftsliv, mens jeg var på højskole begyndte jeg at lave en sundhedsblog og fik skrevet et par tekster, som jeg sendte ud til forskellige sundhedsmagasiner. Mine tekster blev optaget i bladene og jeg begyndte derefter at vejlede folk online i hvordan de kunne forbedre deres sundhed. Da jeg senere flyttede til København begyndte jeg at kører bootcamps forløb, personlig træning og kostvejledning. Det var helt fantastisk at få lov til at omsætte min viden om sundhed til praksis og samtidig gøre min store passion og interesse til mit studiejob. Jeg er nu færdiguddannet og bor i Helsingør med min kæreste Emil. 

NordicHealth kører jeg på hobbyplan, da jeg har et fuldtidsjob ved siden af som motionskonsulent. Heldigvis er der stadig tid til at komme ud og træne og vejlede mine søde klienter. Al min træning foregår udendørs- året rundt. Simpelthen fordi det er det "rum", som jeg synes er mest inspirerende og motiverende at undervise i. Jeg er selv opvokset i Nordsjælland ved skov og strand og den friskhed og variation, som du finder i naturen er det der holder mig kørende året rundt. Jeg arbejdede kortvarigt som personlig træner i FitnessDk, men de finpudsede fitnessmaskiner og alle de redskaber gjorde at jeg simpelthen ikke følte mig inspireret til lave lige så varierende og spændende træningspas som ude i naturen. 

På et personligt plan er sundhed for mig langt mere end træning, kost og kropsidealer. Jeg træner selv om morgenen cirka 10 min. helt simple kropsøvelser, uden udstyr. Hver tirsdag går jeg 2 timer i skoven efter kl. 16, hvor jeg har fri(uanset vejret!) og ellers er jeg bare ret aktiv i dagligdagen med primært gang/cykling og lidt løb. Jeg prøver at undgå at snakke om kropsidealer, for der er så mange blog om dette i forvejen, at jeg ikke synes jeg kan bidrage med noget. Min viden og energi som sundhedsprofessionel bruger jeg kun på at vejlede dig indenfor sundhed dvs. gøre din krop sundere. Jeg fravælger henvendelser som handler om at tabe sig, hvis man i forvejen er normal vægtig. 

Referencer:

C.V.: Motionskonsulent i LOF Øresund (aftenskole), Kommunikations- og eventmedarbejder i DGI Nordsjælland, Fysisk Træner ved Power-Training, Fysisk Træner ved Chris MacDonald, Personlig træner i FitnessDk, Sundhedsjournalist hos Løbemagasinet og Aller, Underviser på Metropol i fysisk aktivitet, Underviser på Krogerup Højskole i Udendørs Motivation og Team Building derudover køkkenmedarbejder på divs. cafeer indenfor sund mad. 

Artikel i Alt for damerne, journalist for Løbemagasinet, journalist for OUTDOOR training, journalist for SKØN, ALTomCamping,  opvarmer HIPSTERLØBET.

CVR: 36681373