Menu
header photo

NORDIC HEALTH

Ved Amanda Bøge Bohn 

Personlige forløb

OBS: prisstigning: Priser gældende pr. 1.april 2022 

Personlige forløb koster uanset indhold 699 kr. pr. time. 

Der gives rabat på 20% til: 
Tidligere klienter på personligt eller holdforløb

Klienter, som er på offentlig ydelse fx barselsdagpenge, dagpenge, SU eller pension.

Indtil 1. april 2022 er prisen 599 kr. 

Personlige forløb er den mest effektive form for vejledning. 

Forløbene tilpasses dine behov og et typisk forløb er en blanding af personlig træning, kostvejledning og vigtigst af alt coaching i ændring af vaner.

De fleste ved godt hvad de bør spise, hvor ofte de bør træne og hvor meget de skal sove - men, de har bare ikke fået redskaberne til at få det gjort. Det får du hos mig👍🏼.

Personlige forløb er for dig, som måske har gået på et motionshold, men ønsker det lille ekstra, som gør at du rykker dig.
Måske har du ikke trænet i 30 år og har svært ved at gribe opstarten an eller måske så træner du i forvejen, men mangler at se resultater.

Hvad skal DU vælge? 🤔

Giv mig et kald og jeg kommer med forslag til forløb og pris udfra hvad dit behov og muligheder er📞...👍🏼. 

Klient udtalelse

Sara Brøndtved Larsen, 35 år. 

"Da jeg startede hos dig, var jeg meget fokuseret på at komme tilbage til den vægt jeg havde i 20`erne, før jeg fik børn. Men nu hvor jeg har været i gang i 5 måneder, så har jeg indset at det overhoved ikke er vigtigt for mig hvad jeg vejer. Amanda, du har givet mig lysten til at lege med mine børn! Klatre i træer, danse og løbe små ture for mig selv. Jeg troede aldrig det skulle ske! Men nu elsker jeg at løbe og al den stress og "dunken i hovedet" over at jeg ikke var god nok, den er helt væk. Jeg troede at træningen skulle være hård, kedelig og tidskrævende og jeg troede at sund mad var tidskrævende og svært med en lille familie som min, men du lærte mig at det overhoved ikke skulle være sådan. 
Tak! Hvorfor fandt jeg dig dog ikke noget før :) Selvom 20.000 kr. virkede som MEGET, så har jeg jo allerede sparet cirka 10.000 kr. på ikke at gå i fitness, stoppe med at ryge og købe god (billig!) sund mad, så af hjertet tak :) :) :)" 

Hvad indeholder forløbene: 

Vægttabsforløb, forløbene sammensættes efter hvad du har behov for. Et typisk forløb består af 2 ugentlige mødegange og strækker sig over 3 - 9 måneder. Nogle forløb er centret omkring kropsscanninger, personlige træninger, kostvejledning og samtaler om adfærdsændring, mens andre forløb kun består af samtaler og ikke vejninger eller træninger. 

Bliv stærkere og hurtigere med personlig træning, træningen foregår udendørs i Helsingør og vi gør brug af kettlebells, TRX, vægte, kropsvægt og naturen i træningen.

Løbetræning, for dig der vil i gang med at løbe og for dig der vil optimere din tid på marathondistancen.

Kostvejledning, er for dig der ønsker et tjek af om du spiser optimalt i forhold til den krop du gerne vil have fx i forhold til vægttab, løb og styrketræning. Kostvejledningen tilrettelægges efter dit behov. For nogen vil en stringent kostplan med timing af måltider og kalorieindhold være motiverende, men i langt de fleste tilfælde, så består vejledningen af at snakke om de mange myter der er indenfor "sund kost". 

Kropsmåling, foretages på en vægt, som måler din fedt%, væske%, muskelmasse, indre fedt, bodyage og fordelingen af fedt og muskler i henholdsvis højre og venstre side af kroppen. Kropsmålingen er gratis for mine klienter, som går på et forløb. 
Foretages testen ikke som del af et forløb er prisen 149 kr. 

tag en ven med, du kan frit medbringe en træningsmakker til dine træninger med mig. 

Gratis samtale, du er altid velkommen til at kontakte mig, for en uforpligtende samtale. 

Udfyld formularen og jeg kontakter dig med et uforpligtende forslag til forløb og pris