Menu
header photo

Personlige forløb

6 ugers forløb: 8.399 kr. 

6 uger. 2 ugentlige mødegange
I alt: 12 mødegange á 60 min

 

Indhold: 2 ugentlige mødegange af 60 min under hele forløbet. 
Vi starter med en gennemgående kropsmåling af bl.a. fedt%, muskelmasse, åndedrætsfunktion, blodtryk mm. Forløbet byder på personlig træning, kostvejledning og coaching. Forløbet er primært for dig, som mangler et lille skub.

3 måneders forløb: 9.799 kr. 
1. måned 2 ugentlige mødegange
2. måned 1 ugentlig mødegang
3. måned 2 mødegange i alt
i alt: 14 mødegange á 60 min
 

Indhold: Den første måned mødes vi 2 gange om ugen til personlig træning, coaching og kostvejledning. Hver måned får du en kropsscanning og udvidet sundhedstest, så vi har tal på din fremgang. Forløbet byder på personlig træning, kostvejledning, coaching mm. 

6 måneders forløb: 29.399 kr.
1. måned 3 ugentlige mødegange
2. måned 3 ugentlige mødegange
3. måned 2 ugentlige mødegange 
4. måned 1. ugentlige mødegange
5. måned 2 mødegange i alt
6. måned 4 mødegange i alt
i alt: 42 mødegange á 60 min. 

Indhold: Dette forløb er for dig der har brug for en større livsstilsændring, måske er du i risikozonen for at udvikle en livsstilssygdom og du selv og din læge er bekymrede. 
Forløbet er dybdegående og vi mødes 3 timer om ugen i de første 2 måneder. Herefter mødes vi gradvis mindre. Hver måned får du en kropsscanning og udvidet sundhedstest, så vi har tal på din fremgang. Forløbet byder på personlig træning, kostvejledning, coaching mm. 

Generelt om forløbene

Indholdsmæssigt tilpasses forløbet individuelt. Nogen har brug for meget coaching i vaneændring, mens andre har brug for at vi kun mødes til personlig træning. Det finder vi ud af til vores første samtale. Et typisk forløb er en blanding af personlig træning, kostvejledning og vigtigst af alt coaching i ændring af vaner.

De fleste ved godt hvad de bør spise, hvor ofte de bør træne og hvor meget de skal sove - men, de har bare ikke fået redskaberne til at få det gjort. Det får du hos mig👍🏼.

Hvem skal have et personligt forløb?

Personlige forløb er for dig, som måske har gået på et motionshold, men ønsker det lille ekstra, som gør at du rykker dig.
Måske har du ikke trænet i 30 år og har svært ved at gribe opstarten an eller måske så træner du i forvejen, men mangler at se resultater.

Hvad skal DU vælge? 🤔

Giv mig et kald og jeg kommer med forslag til forløb og pris udfra hvad dit behov og muligheder er📞...👍🏼. 

Klient udtalelse

Sara Brøndtved Larsen, 35 år. 

"Da jeg startede hos dig, var jeg meget fokuseret på at komme tilbage til den vægt jeg havde i 20`erne, før jeg fik børn. Men nu hvor jeg har været i gang i 5 måneder, så har jeg indset at det overhoved ikke er vigtigt for mig hvad jeg vejer. Amanda, du har givet mig lysten til at lege med mine børn! Klatre i træer, danse og løbe små ture for mig selv. Jeg troede aldrig det skulle ske! Men nu elsker jeg at løbe og al den stress og "dunken i hovedet" over at jeg ikke var god nok, den er helt væk. Jeg troede at træningen skulle være hård, kedelig og tidskrævende og jeg troede at sund mad var tidskrævende og svært med en lille familie som min, men du lærte mig at det overhoved ikke skulle være sådan. 
Tak! Hvorfor fandt jeg dig dog ikke noget før :) Selvom 20.000 kr. virkede som MEGET, så har jeg jo allerede sparet cirka 10.000 kr. på ikke at gå i fitness, stoppe med at ryge og købe god (billig!) sund mad, så af hjertet tak :) :) :)" 

Vægttabsforløb

Da vi alle er forskellige i forhold til opbygning, vaner, værdier, tid i hverdagen, skader og andre oplevelser fra det levede liv og ønsker til udseende og performance, så jeg lærer dig at kende og kan ændre din livsstil sammen med dig.

Performanceforløb 

Dyrker du allerede sport og ønsker at forbedre dine resultater? Så kan jeg hjælpe dig med at tjekke om du får de rette næringsstoffer og timer indtaget i forhold til din sport. Du coaches i sportpsykologi og præstationsfremme. 

Kropsmåling, foretages på en vægt, som måler din fedt%, væske%, muskelmasse, indre fedt, bodyage og fordelingen af fedt og muskler i henholdsvis højre og venstre side af kroppen. Kropsmålingen er gratis for mine klienter, som går på et forløb. 
Foretages testen ikke som del af et forløb er prisen 149 kr. 

tag en ven med, du kan frit medbringe en træningsmakker til dine træninger med mig. 

Gratis samtale, du er altid velkommen til at kontakte mig, for en uforpligtende samtale. 

Udfyld formularen og jeg kontakter dig med et uforpligtende forslag til forløb og pris