Menu
header photo

NORDIC HEALTH

V. Amanda Bøge  

Sundere Kvinder og Mænds juleforløb 

Start: Torsdag d. 1. december  -   Afslutning: Torsdag d. 22. december
Træningstidspunkter: Mandag og torsdag kl. 17.30 - 18.30
Lokation: Udendørs på forskellige lokationer i Helsingør. 

Priser*: 
Halvdelen af forløbet dvs. 4 fællestræninger 320 kr. 
Alle fælles træninger 555kr.
Alle fælles træninger inkl. 1 times personlig vejledning  1.149
*Købet kan ikke refunderes, men du må gerne videresælge din plads til en anden, hvis du alligvel ikke ønsker at deltage. 

Juleholdet er for de seje, som ikke er bange for at komme ud i mørket og blive blæst igennem.
Vi lover dig at du får sved på panden og får syre i musklerne. Vi træner udendørs uanset om det er sne, blæst, regn eller mildt og frostklart i vejret. Se forløbet som en enestående mulighed for at prøve kræfter med den årstid, hvor vi oftest gemmer os indendørs og venter på det milde forår. Vinteren giver en rigtig god mulighed for at komme ud og mærke sig selv i en periode hvor vi alle oftest er lidt småstressede over arbejdsopgaver der skal afsluttes, sociale sammenkomster, flere søde sager og et gaveræs, som kan sluge al vores tid, så prioriter dig selv og kom med på juleholdet!

Du er velkommen til én gang i forløbet at tage én gæst med til træningen gratis.

Her er svar på et par spørgsmål, som du måske sidder med....

Hvad kræver det at deltage, skal jeg tage noget med og hvad hvis jeg har skader?
Til hver træning skal du selv medbringe en måtte og på tøjet skal du have lys fx pandelampe og/eller lys om benet/armen.
Hvis du er plaget af skader, som gør at du ikke kan løb eller gå rakst til, så skal du være ekstra opmærksom på at kunne holde dig varm i forhold til vejret. Vær bevidst om at du deltager på et holdforløb, så der kan kun i nogen grad tages hensyn til skader eller andre individuelle behov. Du er altid velkommen til at tage fat i trænerne for at booke en individuel træning, hvor du kan få vejledning, som er tilpasset dit individuelle behov. 

Hvad hvis jeg aldrig har trænet før? 
Så er det bare med at komme i gang! Du er ikke alene om at være helt ny i motionens verden, på hvert forløb er der nye deltagere. Det vigtigste er at du får iklædt dig tøj, som passer til vejret og møder op - så skal vi nok hjælpe dig derfra. 

Hvad nu hvis jeg er super trænet, får jeg så noget ud af forløbet? 
Ja, det kan du tro! Vi har kettlebells op til 24 kg. og vejleder også i præstationsfremmende træning, så vi kan love dig for at du bliver presset. 

Kan jeg komme alene, sammen med min partner - hvordan er de andre deltagere? 
Det er super oplagt at komme alene og det er også super oplagt at komme med sin partner eller en anden man kender. Holdet består for det meste af deltagere i alderen midt 20`erne til starten af 60`erne. Der er primært kvinder, men holdet er for alle køn. 

Uge nr.

Dato

Mandag

Dato

Torsdag

48

 

 

1/12

Amanda

49

5/12

Amanda

8/12

Mikkel

50

12/12

Amanda

15/12

Per

51

19/12

Amanda

22/12

Amanda 

Tilmelding

Amanda Bøge og Per Nielsen