Menu
header photo

VÆGTNEUTRALT SUNDHEDSFORLØB

Opstart torsdag d. 13. april kl. 19.30 - 21.00

Sted: Privat studie på Fabriksvej 3, Helsingør. 

Synes du at dine tanker om krop, kost og vægt tynger dig? 
Om du er i risikozonen for livsstilssygdomme eller ej er underordnet, det afgørende er om DU føler, at dine tanker er uhensigtsmæssige. På mine vægtneutrale sundhedsforløb fjerner vi fokus fra vægten og sætter i stedet fokus på trivsel. Vi fokusere på hvordan du finder krops- og madro, samt bliver klogere på hvordan du kan få mere mentalt overskud. 

Hver mødegang indeholder 45 minutters fysisk aktivitet og 30 minutters gruppe coaching. Den fysiske aktivitet varierer fra gang til gang og har til formål, at øge din lyst til at være fysisk aktivt. Vi træner primært indendørs i træningsstudiet, hvor vi bruger forskelligt udstyr og hører musik. Enkelte gange rykker vi udendørs og træner i skoven. Coachingen har til formål at gøre dig klogere, hvorfor du føler du har et uhensigtsmæssigt forhold til krop, kost og vægt og hvordan du via forskellige redskaber, kan gøre det muligt at skabe forandring og nemmere håndtere de udfordringer, som kan tynge.
Kurset er både for dig, som betegner dig selv som overvægtig og for dig, som ikke gør. 

​Til den individuelle coaching, får du vejledning i hvordan du kan arbejde videre med de problematikker i forhold til krop, kost og vægt, som du ønsker at kunne håndtere. Du kan forvente at du efter kurset har støre tiltro til egen krop og mere energi i hverdagen. På forløbet vil du ikke blive vejet, få kost- eller træningsplaner, men blive inviteret til at arbejde med personlige tiltag fra gang til gang. 

Indhold:
10 ugers forløb med 8 mødegange á 1,5 time pr. gang. 
3 x 60 min. personlig sundhedsvejledning.

Pris: 
4.495 kr. 

Deltagerantal: 
Holdet oprettes ved minimum 4 deltagere og maximalt 10 deltagere. 

Mødegange: 
April: 13, 20 og 27
Maj: 4, 11 og 25
Juni: 8 og 22. 

Tilmelding til sundhedsforløb april aften