Menu
header photo

Vægtneutralt Sundhedsforløb

Opstart tirsdag d. 18. april kl. 12.30 - 14.00
Sted: Privat studie på Fabriksvej 3 (tæt på det Nye Sundhedshus), Helsingør. 

Der er p-pladser lige foran lokalet. 

Synes du at dine tanker om krop, kost og vægt tynger dig? 
Om du er i risikozonen for livsstilssygdomme eller ej er underordnet, det afgørende er om DU føler, at dine tanker er uhensigtsmæssige. På mine vægtneutrale sundhedsforløb fjerner vi fokus fra vægten og sætter i stedet fokus på trivsel. Vi fokusere på hvordan du finder krops- og madro, samt bliver klogere på hvordan du kan få mere mentalt overskud. 

Hver mødegang indeholder 45 minutters fysisk aktivitet og 30 minutters gruppe coaching. Den fysiske aktivitet varierer fra gang til gang og har til formål at øge din lyst til at være fysisk aktivt.
Vi træner primært indendørs i træningsstudiet, hvor vi bruger forskelligt udstyr og hører musik.
Enkelte gange rykker vi udendørs og træner i skoven eller parken. Coachingen har til formål at gøre dig klogere på hvorfor, at du føler at der er en overensstemmelse mellem hvordan din livsstil er og hvordan du ønsker, at den skal være. Du får redskaber til hvordan du kan skabe en forandring og nemmere håndtere de udfordringer, som kan tynge.
Kurset er både for dig, som betegner dig selv som overvægtig og for dig, som ikke gør. 

Emner vi kommer rundt om: Mental overload, søvn, kost, motion, fysisk aktivitet, former for træthed, tarmbakteriers betydning for din sundhed og energiniveau. 

​Til den individuelle coaching, får du vejledning i hvordan du kan arbejde videre med de problematikker i forhold til krop, kost og vægt, som du ønsker at kunne håndtere. Du kan forvente at du efter kurset har støre tiltro til egen krop og mere energi i hverdagen. På forløbet vil du ikke blive vejet, få kost- eller træningsplaner, men blive inviteret til at arbejde med personlige tiltag fra gang til gang. 

Indhold:
10 ugers forløb med 8 mødegange á 1,5 time pr. gang. 
2 x 60 min. personlig sundhedsvejledning.

Pris:
1.999 kr. 

Deltagerantal:
Holdet oprettes ved minimum 5 deltagere og maximalt 10 deltagere. 
Vi afslutter altid med en kop kaffe, hvis man ønsker det. 

Mødegange: 
April: 18 og 25
Maj: 2, 9, 16, 23 og 30 
Juni: 8 

 

Sundhedsforløb april